Вкарват нови 11 съквартиранти в Big Brother?

Засега в къщата има 11 жени
24 сеп 2008 11:12,
59
Вкарват нови 11 съквартиранти в Big Brother?
Колаж: teenproblem.net

След като в къщата бяха вкарани 11 жени, които в момента живеят в отломките на разбит самолет в едната част на двора, утре в живото предаване предстои да влязат още 11 души, като най-вероятно те ще са мъже.

Това съобщи специално за TeenProblem.net агентът им в къщата. Говори се, че броячът, който стартира в края на първото предаване на Big Brother, отброява 70 часа до началото на живото предаване в четвъртък, когато "ще се случи нещо изключително".

Това изключително нещо е, че ние най-после ще видим съквартиранти в къщата.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
КоефициентЪТ на интелигентност е постоянна величина.
37
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ЗАЩО СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО С ГЛЕДАНЕ НА ГЛУПАВИ ПРЕДАВАНИЯ
36
0
 
0
 
! Отговори
u преди 15 години
моля, някой да ми разкаже накратко за какво става дума във филма "Изгубени", че да си правя догадки как ще продължи Бигу :)знам само, че след самолетна катастрофа оцелели се скитат в джунглата и стават странни неща. да не би да има паралелен свят или друго време. предварително благодаря.
35
0
 
0
 
! Отговори
spass преди 15 години
Коефицента на интелигентност в света е постоянна величина, а населението постояно расте!!!
34
0
 
0
 
! Отговори
Самолетоносача преди 15 години
Big brother е бизнес едни хора дават едни пари и после искат да си ги върнат от реклама и sms-и.Тези хора са преценили достатъчно добре какво правят и ако загубят си е за тяхна сметка.Това предаване не може да опростачи нацията защото който не иска него гледа.Слава богу има 100 телевизии на който не му харесва просто не гледа това е.В България прости и невъзпитани хора колкото искаш.Който се счита за умен и интелигентен си подбира средата а не дава акъл на другите хора какво да гледат и да харесват.Иначе минава в графата на ***.
33
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Учените са измислили нов тест за интелигентност - състои се само от един въпрос, а именно: "Гледате ли Биг Брадър?"
32
0
 
0
 
! Отговори
Ifffka преди 15 години
Само да кажа, че това за подписката няма абсолютно никаква политическа цел :-)
31
0
 
0
 
! Отговори
Ifffka преди 15 години
Здравей, първо само да те питам, ти за кризата и как нямаш пари по цял ден ли искаш да мислиш? Тези предавания са точно, за да се отарсиш, или пък прочети си книжка, продават много хубави по книжарниците, лошото е, че и те вече станаха скъпи, но *** в библиотеката, или каквото там си правиш за разтоварване. На някои хора гледането на телевизия им е най- приятно, на теб- може би нещо друго. Но идеята е, че това са предавания за разтоварване, и ако аз след работа имам желание да гледам нещо, то аз сама избирам какво да е то. Нямам нужда някой да ми насажда идеята, че щом гледам ББ съм куха лейка. Имам сериозна работа, където се държа като , смятам обаче, че човек трябва да се разнообразява по някакъв начин, след като цял ден е бил сериозен, и затънал в работа. По какъв начин всеки си решава. Като не ти харесва в България- или направи нещо или се изнасяй. Аз например днес си подписах подписката за уволнение на правителството (решила съм, че с това по някакъв начин ще си дам приноса), плащам си сметките, някой държавен служител като ми се държи като Бог, го скастрям, но все пак- хората трябва и да се забавляват. Разберете го това. И не всички, които гледат ББ са кухи ***, и това разберете, аз се смятам за достатъчно умна, какъв ми е проблема. След това кота прочета 1 вестник и се балансилам, но фразата за хляба и зрелищата нали знаете колко е древна.
30
0
 
0
 
! Отговори
nikola преди 15 години
Проста работа за глупав народ!!!
29
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
По тъпо от това предаване май нямааааааа..
28
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Кога ще спрат да дават тия тъпотии по телевизията, но докато има балъци да ги гледат и гласуват за тях ще продължават да ги дават. Вместо някой да измисли нещо да помогне на нуждаещи се деца, *** гласуват за група . Но такива са българите искат да гледат сеир. СПИРАЙТЕ ТЪПИЯ "БИГ БРАДЪР"
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Трябваше да вкарат 12 политици, 6 от ДПС и 6 от Атака, тогава щеше да интересно :)
26
0
 
0
 
! Отговори
Рос преди 15 години
Такива *** предавания, като Биг Брадър са предназначени, за доопростачването на нацията.Нали се сещате,че на никой не му е необходим мислещ народ.Всички трябва да се опростачим, за да оставим другарите да си вихрят кончето необезпокоявани.Ще ни спрат парното и топлата вода, газта щяла да се повиши с 69%,цените ще скочат още,заплатите ще останат същите,но ние ще гледаме Биг Брадър,Танцуващите звезди и ще се радваме,колко ни е хубав живота.Ега ти простотията, ега ти и живота в комун истическа България.
25
0
 
0
 
! Отговори
Запознат преди 15 години
Според поверителна информация от teenproblem.net ще вкарат 11 коча и първата задача на съквартирантките ще бъде да ги издоят.Ще бъде интересно, гледайте!
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
В другия край на двора ще има полуизгорял бардак и ще вкарат сега 11 мъжки к'урви *** *** предаване
23
0
 
0
 
! Отговори
nema zna4enie we deb преди 15 години
verno e tfa s cenite we ! ko si milite we 4e 6te zabraime za cenite li ! mama vi deba we ne6tastnici ! nikoi nema da zabrai za cenite na olioto ! za tfa go manete toq big brother i nikoi da ne glasuva za6toto tiq votove ne sa verni ! rejisiora si gi izmislq a su6toto vreme vi pribirat parite ! kakto sikate spored mene si e taka ! davaite si parite kolkoto si iskate az 1 st. nema da im dam na tiq !
22
0
 
0
 
! Отговори
блябля преди 15 години
Сега повръщам, като спра ще коментирам! Явно ще има яка оргия а? Айнщайн прав си бил човече!
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
*** завладяха ***:))
20
0
 
0
 
! Отговори
Имен Именков преди 15 години
На фона на всички простотии, които се случват в държавата един "Голям брат", един "Оцелял" и едни "Танцуващи звезди" са идеалния инструмент за потулване на кризата, в която се намира страната... Народът вперва поглед в телевизора и забравя, че Топлофикация спира топлата вода; народът гледа тъпо в телевизора и забравя, че цените на почти всички хранителни продукти растат обратнопропорционално на заплатите; народът спи, а някой пак краде пари... Както казва Мишо Шамара (който доста хора незаслужено мислят за ***): в момента сме само на "хляб и амфети"... да има с какво да натъпчем дебелите си *** и да получим някаква мижава доза измислено удоволстиве... Забавлявай се народе... Колко още ти остава...?P.S.: Между другото, катастрофирал самолет изобщо не изглежда по този начин - по този начин, по скоро изглежда самолет в процес на изработка - за удобрение на модела...P.S. 2: Абе направете "Голеия брат 5" в стил "SAW" - ей тогава ще има екшън и забавление - кръв и ужаси... Ето това би забавлявало българсия народ...
19
0
 
0
 
! Отговори
4uk4a преди 15 години
da verno e tova tos "VODE6TIQ" mnogo pros